12. Uluslararası Endodonti Kongresi

Dec 26, 2013 - 20:23
Oct 3, 2023 - 06:04
 0  67
12. Uluslararası Endodonti Kongresi

Değerli Meslektaşlarım,


Bu yıl 15-17 Mayıs 2014 tarihleri arasında Sheraton İstanbul Maslak Hotel de gerçekleştirmeyi planladığımız Türk Endodonti Derneği 12. Uluslararası Bilimsel Kongresine sizleri davet etmekten büyük onur duyuyorum.

Bu güne kadar olduğu gibi, bu bilimsel aktivitemiz de sizlerin varlığı ve katkılarıyla anlam bulacaktır. Bir öncekinden farklı olarak, yoğun bilimsel program nedeniyle kongremiz üç gün sürecektir. Kongre yeri olarak, üstün imkanları ve mükemmel kongre alanlarıyla, siz değerli meslektaşlarımıza layık bir ortam olan Sheraton İstanbul Maslak Hotel seçilmiştir. Otelin çok yakınında Taksim bağlantılı metro istasyonu bulunması nedeniyle, ulaşım sorunu bulunmayan bir yerdir.

Bu kongremizde, yurt içi ve dışından gelen çok değerli konuşmacılar tarafından endodonti konusunda son gelişme ve yenilikler anlatılacak ve geniş olarak tartışılacaktır. Gündelik muayenehane pratiğine uyarlanabilecek, klinik konular üzerinde özellikle durulacaktır. Ana konuşmacıların yanı sıra, genç akademisyen meslektaşlarımıza da kısa konferanslar verme imkanı sağlanacaktır. Geleneksel olarak her kongremizde olduğu gibi, bilimsel jürimiz tarafından seçilecek en iyi serbest bildiri ve poster ödülü verilecektir. Bunun yanında, katılımcı firmalarımız tarafından düzenlenen, endodontide yeni alet ve malzemelerin tanıtıldığı uygulamalı kurslar ve kapsamlı bir sergi alanımız olacaktır. Kongremizde yoğun bilimsel aktivitelerin yanında, meslektaşlarımızın yorgunluklarını atmalarını ve eğlenmelerini sağlayacak sosyal aktivitelerimiz de olacaktır.

İstanbul ilk baharının bu güzel günlerini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağız kongremizde bir arada olmak dileğiyle

Sevgi ve Saygılarımla

Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu
Türk Endodonti Derneği Başkanı

*Kaynak endodontikongre.com