2015 Yılı Dişhekimi Atamaları Hakkında

Nov 8, 2015 - 09:05
Oct 4, 2023 - 03:37
 0  154
2015 Yılı Dişhekimi Atamaları Hakkında

Gerek internet sitemiz üzerinden gerekse de sosyal hesaplar üzerinden birçok soru ile karşı karşıya kaldığımız için bu açıklama gereği duyduk.

Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı son yıllarda yılda 4 kez dişhekimi ataması yapmıştır. Bu yıl da 4 kez atama yapılması planlanmış ve bu doğrultuda atamalar yapılmıştır. Fakat ülkemizin siyasi yoğunluğu nedeniyle atama tarihlerinde belirli dönemlerde sarkmalar yaşanmıştır.

Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu'nun Sağlık Bakanlığı görevine devam etmesi ya da farklı bir kişinin gelmesi atamaların sürecini değiştirmeyecektir. Çünkü atamalar bir çok bakanlık ile (örneğin Maliye Bakanlığı) bilgi alışverişi sonrası yapılmaktadır. Bu nedenle herhangi bir değişim yaşandığında atama tarihleri değişmeyecektir.

Ayrıca yakın zamanda Sağlık Bakanlığı Teşkilat Yapısı'nın değişmesi kulislerde konuşulmaktadır. Atamaların bu değişim öncesi yapılması düşünülmektedir.

Yaptığımız araştırmalar neticesinde herhangi bir problem olmaması şartıyla Sağlık Bakanlığı 4. Dişhekimi Ataması bu ay içerisinde açıklanacak ve aralık ayı içerisinde tamamlanacaktır.

Konu ile ilgili detaylı bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.