Bir Yenilik Daha: Web Tasarım Atölyesi

Dec 25, 2015 - 18:13
Sep 15, 2023 - 10:33
 0  136
Bir Yenilik Daha: Web Tasarım Atölyesi

Dişhekimihaber Ailesi olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Şimdilik hizmetimiz 10 kişi ile sınırlıdır.

Web Tasarım Atölyesi Nedir?

Benim de bir websitem olsun, hizmetlerimi tanıtayım ve hastalarım bana daha kolay ulaşsın diyenlere...

Web tasarım atölyesi ile sizin de uygun fiyata bir çok isteğinize karşılık veren bir websiteniz olabilir. Yapmanız gereken aşağıdaki linkten size hitap eden websitesi şablonunu seçmek.

Seçtiğiniz şablon ile ilgili formu doldurduktan sonra sizlere ulaşıyoruz ve internet siteniz ile ilgili tüm ayrıntıları belirliyoruz.

Farklı bir renk teması seçebilir miyim?

Evet, seçebilirsiniz. Siparişiniz ile ilgili formu doldurduktan sonra site ayrıntılarını belirlerken sizden şablon renklerini belirlemenizi isteyeceğiz.

Ödemeyi ne zaman ve nasıl yapacağım?

Sitenizin ayrıntılarını belirledikten sonra sizlere sitenizin bir önizlemesini sunacağız. Eğer yapmak isterseniz önizleme üzerindeki değişiklikleri tamamladıktan sonra ödemenizi yapmanız gerekiyor. Şimdilik ödemenizi havale/eft ile yapabilirsiniz. 

Kendime ait site adresi mi olacak?

Ödemenizi yaptıktan sonra başvurunuzda belirttiğiniz alan adını (web sitesi adresini) satın alacağız ve size bilgi maili göndereceğiz.

Sitem ne kadar sürede hazır olacak?

Web siteniz 24 saat içerisinde hazır olacaktır.

Herhangi bir sorun yaşarsam?

Öncelikle herhangi bir sorun yaşamayacağınızdan emin olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Siparişiniz sonrası http://e-dishekimleri.net/clients/ üzerinden sizlerle sürekli iletişim haline olacağız. Fakat herhangi bir sorun yaşarsanız, 3 yıllık dishekimihaber.net kalitesi ile sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz.

Web Sitesi Şablon Sayfası'na Gitmek İçin Tıklayınız