Botoks ve Dermal Dolgu Kursu

Jan 2, 2014 - 09:00
Oct 4, 2023 - 18:34
 0  179
Botoks ve Dermal Dolgu Kursu

Diş hekimleri ve tıp doktorlarının katılabileceği eğitim, 25 kişiyle sınırlı olacak ve 14-15-16 Mart 2014 günlerinde İstanbul’da yapılacak.

Dört farklı sertifika eğitimi, VESTA katılımcılarına özel yeniden tasarlandı. Bu sayede, “Botulinum Toksin & Dermal Dolgu” eğitimine katılan hekimler, Botulinum Toksin Başlangıç, Botulinum Toksin İleri Seviye, Dermal Dolgu Başlangıç ve Dermal Dolgu İleri Seviye eğitimlerini tamamlamış oluyor. 

Eğitimler, teorik ve uygulamalı bölümlerden oluşuyor. Teorik eğitimler bütün katılımcılara aynı anda verilirken, uygulamalar küçük gruplar halinde (7-9 kişi) yapılıyor. Hem teorik anlatımlar esnasında hem de uygulamalı bölümde Türkçe çeviri bulunuyor.


 
Kapsamlı eğitim 

Teorik bilginin tek başına yeterli olmayacağı gerçeğinden hareketle, bu eğitimde, oldukça zengin bir “uygulama” bölümü bulunuyor.

 

Dilerse eğitime katılan hekimlerin kendileri de gönüllü model olabiliyor.


                         

Zengin eğitim içeriği


Üç gün boyunca devam eden eğitim, teorik ve uygulamalı bölümler halinde, toplamda 18-20 saatlik bir zaman diliminde gerçekleştiriliyor.“Botulinum Toksin Temel Eğitimi (Basic)” kapsamında glabella, alın, gözler, göz altı ve burun çevresi bulunuyor.“Botulinum Toksin İleri Seviye (Advanced)” eğitimi ise, biraz daha kompleks konular içeriyor.Daha kompleks vakaların anlatılacağı İleri Seviye BT eğitim konuları arasında alt-yüz bölgesi ve boyun bulunuyor.
 
Ayrıca, ileri seviye botoks eğitimine, oral-fasiyal endikasyonlar ve tedavileri de dahil edildi.“Dermal Dolgu Temel Eğitimi (Basic)” ile “Dermal Dolgu İleri Seviye (Advanced)” eğitimleri de yine bu üç günlük eğitim kapsamında bulunuyor.
 
Teorik ve uygulamalı olarak iki bölüm halinde yapılacak olan “Dermal Dolgu” eğitimlerinde nasolabial bölge, dudaklar, ağız köşeleri, yanaklar, çene hattı ve glabella endikasyonları ele alınacak.


Her Yıl Study Club Toplantısı


Her Yıl Study Club ToplantısıVESTA, eğitim seminerine katılan hekimleri, daha sonraki süreçte de yalnız bırakmıyor.Katılımcılar, gerek Facebook’ta oluşturulmuş olan “Vesta | Botox&Dolgu” grubuna üye olarak, gerekse yılda bir kez düzenlenen “Study Club” toplantılarına katılmak suretiyle, sorularına cevap buluyor; bilgilerini güncelleyebiliyorlar.



Botoks ve Dermal Dolgu Eğitimleri, 2009’dan bu yana düzenli olarak yapılıyor


VESTA, Londra’da gerçekleştirmekte olduğu “Botulinum Toksin & Dermal Dolgu Kursları”nı, ilk kez 2009 yılında başlattı. O günden bu yana düzenli olarak yapılmakta olan eğitimlere, Türkiye’nin dört bir yanından bir çok hekim katılarak sertifikalarını aldı.

   

Eğitim sonunda, katılımcılara her bir eğitim için farklı sertifika verilmektedir. Böylece, eğitime katılan hekimler, aşağıda belirtilen dört ayrı sertifikayı almaktadırlar:

- Botulinum Toksin Başlangıç
- Botulinum Toksin İleri Seviye
- Dermal Dolgu Başlangıç
- Dermal Dolgu İleri Seviye



Erken Kayıt Avantajları

Kayıt fiyatları, “erken gelen ucuz alır” yöntemine göre belirlendi.1.550 EUR > İlk 10 Başvuru İçin Kayıt Fiyatı

1.750 EUR > İkinci 10 Başvuru İçin Kayıt Fiyatı: 
2.000 EUR > 21. Kayıttan İtibaren


FİYATA NELER DAHİL?
 
• Botulinum Toksin Temel (Basic) Eğitimi
• Botulinum Toksin İleri Seviye (Advanced) Eğitimi
• Dermal Dolgu Temel (Basic) Eğitimi
• Dermal Dolgu İleri Seviye (Advanced) Eğitimi
• Eğitim doküman ve materyalleri
• Öğle Yemekleri ve Çay Kahve Molası İkramları

• Her dört eğitim için ayrı sertifika

 



Ödeme Kolaylığı ve Taksitlendirme

Axess, Wings, Bonus veya diğer kredi kartlarıyla taksitli ödeme kolaylıklarını öğrenmek için 0212 481 02 20 veya 0555 518 87 27 no’lu telefondan İlhan Köse ile görüşebilirsiniz.

 

*Kaynak ve Organizasyon: VESTA|Vestiyer Akademi ,

**Detaylı Bilgi İçin: vyg.com.tr