Diş Hekimi'ne Emniyet İmamı Şüphesi

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) emniyet yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 ilin "emniyet imamı" olduğu ileri sürülen 1 diş hekimi ile 14 kişi tutuklandı.
Bayburt Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 17 polis, 4 öğretmen ile Bayburt, Erzurum, Erzincan ve Gümüşhane illerinin sözde "emniyet imamı" 1 diş hekimi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüpheliler, tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Bayburt Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan 22 şüpheliden, Bayburt, Erzurum, Erzincan ve Gümüşhane illerinin sözde "emniyet imamı" 1 diş hekimi ile 11 polis ve 3 öğretmen tutuklandı.
Şüphelilerden 6 polis ve 1 öğretmen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İlgili Haberler

Sahte Diş Hekimi, muayenehanesinde suçüstü yakalandı.
2 Haziran 2022

Sağlık Bakanı Koca duyurdu. COVID-19 tablosu artık haftalık açıklanacak
2 Haziran 2022

İçişleri Bakanlığı Ülkeye Giriş Tedbirleri ile ilgili genelge yayınladı
2 Haziran 2022
Yorumlar
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.