Hastalanan Anneleri İçin Ambulansı Kaçırdılar!

Trabzon, önceki gün fıkra gibi bir olaya sahne oldu. Kavga eden U.S. ve O.S. kardeşler, anneleri rahatsızlanınca ambulans çağırdı. U.S. ambulans gelirken silahını ateşleyince, sağlık ekibi aracı bırakıp kaçtı. 3’üncü kardeş, şoför koltuğuna geçip annesini hastaneye götürdü.
Habertürk gazetesinden Enis Yıldırım'ın haberine göre, Trabzon’un Ortahisar İlçesi’ne bağlı Bahçecik Mahallesi’nde yaşayan U.S. ve O.S. adlı 2 kardeş arasında kavga çıktı. Kavga sırasında anneleri rahatsızlanınca, 2 kardeş 112 Acil Servis’i arayarak ambulans çağırdı. Kısa süre sonra ambulans olay yerine ulaştı ancak kavgaya devam eden kardeşlerden U.S. silahını çekerek havaya ateş etmeye başladı.
Ambulansın şoförü İ.K. ve sağlık ekibinde bulunan A.T ile E.B., silah sesinden korkarak ambulansı terk etmek zorunda kaldı. Bu sırada rahatsızlanan kadını, yakınları ambulansa koydu. Sağlık ekibinin kaçmasının ardından ambulansın direksiyonuna U.S. ve O.S.’nin ağabeyleri E.S. geçti ve rahatsızlanan annesini hastaneye götürmek için yola çıktı. Olay yerinden uzaklaşan sağlık ekibi, 155 Polis İmdat hattını arayarak kendilerine silah çekildiğini ve ambulansın kaçırıldığını bildirdi.
İhbar üzerine harekete geçen polis, ambulansı takibe alıp hastaneye kadar izledi. Başka bir ekip de silah kullanan U.S.’yi mahallede gözaltına aldı. Sağlık ekibi kaçtığı için annelerini hastaneye ulaştıran diğer 2 kardeş hakkında ise işlem yapıldı. Ancak ikili gözaltına alınmadı. U.S. de savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Türk Sağlık Sen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada saldırıyı ve saldırganları kınadı.
İlgili Haberler

Sahte Diş Hekimi, muayenehanesinde suçüstü yakalandı.
2 Haziran 2022

Sağlık Bakanı Koca duyurdu. COVID-19 tablosu artık haftalık açıklanacak
2 Haziran 2022

İçişleri Bakanlığı Ülkeye Giriş Tedbirleri ile ilgili genelge yayınladı
2 Haziran 2022
Yorumlar
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.