İnönü'de Mezuniyet Heyecanı

Jun 28, 2015 - 15:53
Sep 27, 2023 - 22:44
 0  65
İnönü'de Mezuniyet Heyecanı

Düzenlenen “Diploma ve Ant İçme Töreni” ile yeni meslektaşlarımız diplomalarını aldılar.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, “Fakülte olarak bu yıl ikinci mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Teknik donanımı itibari ile son derece modern olan fakültemizde öğrenim gören öğrencilerin, bundan sonraki hayatlarında daha başarılı işler yapacağından kuşkum yoktur. Ülkemizde diş hekimliği fakültelerinin ayakta dahi durmakta zorlandığı bu dönemde; fedakar çalışmalarından dolayı başta öğretim üyelerimiz olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

TDB Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Gökmen Kenan Özdal, her mesleğin çeşitli zorlukları olduğu gibi diş hekimliği mesleğinin de bazı zorlukları olduğunu, ancak bunların hiçbir zaman aşılamayacak kadar büyük sorunlar olmadığını belirterek, “Onurlu bir mesleğin sahibi olduğunuzu asla unutmayın ve yaşadığınız sürece sahip olduğunuz mesleğin hakkını veriniz” dedi.


Tören, mezun öğrenciler adına konuşan fakülte birincisi Handan Yıldırım’ın kütüğe plaket çakması, mezun öğrencilerin ant içmesi ve diplomalarının verilmesi ile sona erdi.