İşte Yılın Sağlık Kuruluşu

Apr 10, 2015 - 16:18
Oct 7, 2023 - 20:53
 0  67
İşte Yılın Sağlık Kuruluşu

14. Gerçekleşen "Yılın Starları Anketinde" önemli rakiplerini geride bırakarak "Yılın Sağlık Kuruluşu" seçilen Hospitadent Diş Hastanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Ahmet Selvi, başarılarının sırrını açıkladı.

Hospitadent Diş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Ahmet Selvi, "Her başarı emek, zaman ve kendini işine adamak ile gelir. Hospitadent ailesi olarak 2.000.000'dan fazla hastanın diş tedavisini yapıp, sağlıklarına kavuşturduk. Diş Hekimlerimiz ve tüm sağlık personellerimiz ile birlikte hastalarımızı gerek diş tedavilerinde gerekse de sergilediğimiz yaklaşımlarda ailemizden biri yerine koyuyor ve bu bilinçle ve sorumlulukla diş tedavilerini yapıyoruz. Sadece tedavi öncesi ve tedavi sırasında değil , sağlığına kavuşturduğumuz her hastamizi tedavi sonrasında da"Hasta Mennuniyet Merkezimiz" tarafından arayarak takip ediyoruz. Böylelikle hastalarımız ile aramızdaki güven ilişkisini de pekiştirmiş oluyoruz" diye konuştu.

Dental Sağlık Turizminin önemine de değinen Hospitadent Diş Hastanesi Yönetim Kurulu Diş Hekimi Ahmet Selvi,"Bu başarımızda yurtdışından gelen hastalarımızın da katkısı çok büyük. Ülkelerinde tedavilerin pahalı olması, diş tedavilerini sağlık sigortalarının karşılamıyor olması ve en önemlisi ülkemizin hekimlerine duydukları güven son yıllarda yabancı uyruklu hasta sayımızın artışıyla sonuçlanıyor. Yabancı uyruklu hastalarımızın yüksek memnuniyetle ülkemizden ayrılışı sadece bizim kurumumuza değil, ülke imajımıza da doğrudan katkı sağlıyor" dedi.