Sağlık Bakanlığı 2015 Ocak Kurum İçi Atama Kadroları Açıklandı

Jan 1, 2015 - 11:10
Oct 7, 2023 - 16:26
 0  91
Sağlık Bakanlığı 2015 Ocak Kurum İçi Atama Kadroları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası 29.01.2015 tarihi Perşembe günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılar ve münhal boş kadrolar yayınlandı.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları olan Bakanlık,Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve Türkiye Kamu Hastaneleri kurumu merkez ve taşra teşkilatında görev yapan sağlık personellerinden ilan tarihi itibari ile çalıştığı ilde ve kurumda 2 yıldır hizmet yapanların başvuru yapabileceği münhal kadrolar yayınlandı.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarında göre yapan tabip,uzman tabip,diş tabip ve tabip dışı sağlık personellerinin ailesine,eşine,dostuna yakın olmak ve çeşitli sebeplerle tayin isteyebilmesi için 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurasına hizmet puanına göre atamalar yapılmaktadır.

2015 Yılı Ocak Dönemi Kurum İçi Naklen Atama Kurasına 2014 Ocak, Haziran ve Eylül Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kuraları sonucu yerleşen personelin bu kuraya başvuruları kabul edilmeyecektir.

2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası başvuruları Personel Bilgi Sistemi PBS üzerinden yapılmaktadır.

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası başvurları 29 Aralık 2014 Pazartesi- 05 Ocak 2015 Pazartesi Saat 18:00’a kadar alınacaktır.

Bu kuraya başvuracak olanlar, PBS üzerinden dolduracakları 2015 Yılı Ocak Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası başvuru formunun çıktısını amirine veya notere onaylatarakT.C. Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Mithatpaşa Cad. No:3 06434 Sıhhiye /ANKARAadresinde olacak şekilde kargo şirketi veya APS ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir. Elden teslim edenler, evraklarını kendisi veya noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edecektir. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacaktır. Gönderilen belgelerin Sağlık Bakanlığına vaktinde ulaşmaması halinde sorumluluk başvuru sahibine aittir.