Siman Tutuculu Protezler: İmplantüstü Protezlerde Altyapı Kursu

Jan 10, 2014 - 11:53
Sep 27, 2023 - 10:10
 0  85
Siman Tutuculu Protezler: İmplantüstü Protezlerde Altyapı Kursu

 

 

 

 

 

 

vvPk1DKyfdmu9RIW3s6v.jpg

İmplantüstü Protezlerde Altyapı

SİMAN TUTUCULU PROTEZLER
Uygulamalı Kurs

Eğitmen:
Dr. Uğur Ergin

Yer&Tarih:
26-27 Şubat 2014, İstanbul

VESTA, implant uygulamalarındaki eksik halka olan diş teknisyenliği eğitimlerine yeni bir soluk kazandırıyor. Türkiye’nin diş teknisyeni eğitimi konusundaki en tecrübeli isimlerinden biri olan Dr. Uğur Ergin’in vereceği; Straumann Lab Academy’nin desteğiyle düzenlenen “İmplantüstü Protezlerde Altyapı” kurslarının ilki “Siman Tutuculu Protezler” konusunda.

İsviçre’de Straumann Lab Academy'de tamamladığı eğitim programı sonrası “yetkili eğitmen / eğitim direktörü” sertifikası alan Dr. Uğur Ergin’in verdiği kursun kontenjanı sadece 10 kişiyle sınırlı.

Mesleğine saygı duyan ve yaptığı işe değer veren diş teknisyenlerinin ilgi gösterdiği bu kapsamlı kursun içeriği, Straumann’ın eğitmenleri trafından güncel ve bilimsel bilgilerle hazırlandı.

Oldukça ayrıntılı ve zengin içerikle planlanan bu kursa katılan diş teknisyenleri, aynı zamanda sanal ortamda oluşturulacak bilgi ağının bir üyesi oluyor ve güncel ürün ve yöntemler hakkında bilgilendiriliyor.


Bir Diş Teknisyeni Bu Kursa Niçin Katılmalı?

- Bu kursun programı Straumann Implant firmasının eğitmenleri tarafından güncel ve bilimsel bilgiler kullanılarak hazırlanmıştır.

- Eğitmen(ler) Straumann Lab Academy üyesi olup diş teknisyenliği eğitimi için yetkilendirilmişlerdir.

- Eğitimlerde orijinal modeller, dayanaklar ve modelaj kopingleri kullanılmaktadır.

- Eğitimde gösterilen görseller basılı doküman veya pdf formatında katılımcılara veriliyor.

- Eğitim katılımcıları, sanal ortamda oluşturulacak bilgi ağının bir üyesi olacak ve güncel ürün ve yöntemler hakkında bilgi akışı sağlanacaktır.


Bu Kursu Tamamlayan Bir Diş Teknisyeni Neler Öğrenecek?

- Straumann implant sisteminin, dişeti seviyesi ve kemik seviyesi implantlarının ölçü ve model hazırlama yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacak.

- Kemik seviyesi implantlar ile kullanılan simante dayanak çeşitlerini tanıyacak, farklı uygulamalar için dayanak seçimini öğrenecek.

- Orijinal dayanaklar ile modelaj kopinglerini kullanarak köprü ve kuron modelajı ve dökümü yapacak.

- Metal altyapının pasif uyumu ve bunun sağlanabilmesi için yapılması gerekenler tartışılacak ve uygulanacak.

- İmplantüstü protezlerde çıkış profilinin önemi tartışılacak. Plastik dayanaklar ile geçici kuron yapımı ve çıkış profilinin oluşturulması uygulanacak.

- Bir sonraki kursun konusu olan oklüzal vidalı altyapıların simante altyapılar ile karşılaştırması yapılacak.

- CAD-CAM dayanaklar, avantaj ve dezavantajları ayrıntıları ile tartışılacak.

- Straumann implant sisteminin sunduğu kişiselleştirilebilen dayanak sistemleri hakkında bilgi verilecek.

Eğitimi Kim Veriyor?
Dr. Uğur Ergin, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden mezun olup, 1999 yılında Protetik diş tedavisi dalında doktora eğitimini tamamladı. 1999-2013 yılları arasında İstanbul Üniversitesi SHMYO Ağız Diş Sağlığı ve Diş Protez Programlarında öğretim üyesi olarak görev yaptı.

Diş Protez Programı’nda farklı dönemlerde Diş Morfolojisi, Hassa Bağlantılı Protezler, Sabit Protezler, İmplantüstü Protezler, Hareketli Protezler derslerini verdi. 2013 yılında Straumann Lab Academy üyesi oldu.

10 ciltlik PTC diş teknisyenliği teknik serisi kitaplarının Türkçe çeviri editörlüğünü yaptı. 2006 yılında düzenlenen Türkiye’nin ilk ve en büyük diş teknisyenliği kongresi olan Labodent 06’nın ve devam eden yıllarda Dental Labor Günleri’nin bilimsel başkanlığını yaptı.

Halen Dental Labor Türkiye Dergisi’nin editörlüğünü yapmaktadır.

Fellow ve Registered Speaker olarak ITI üyesidir. Yurt içi ve yurt dışında İmplantüstü protez konularında uygulamalı ve teorik eğitimler vermektedir.

Katılım Ücreti

Eğitimler 10 Kişiyle sınırlıdır.
Katılmak isteyen diş teknisyenlerine, kayıt önceliğine göre aşağıdaki indirimler uygulanacaktır:

İlk 3 Katılımcı için kayıt ücreti: 385 EUR
4. Katılımcıdan itibaren kayıt ücreti: 450 EUR

Fiyata Dahil: Teorik ve uygulamalı eğitimler, eğitim malzeme ve materyalleri, eğitim dokümanları, öğle yemekleri, çay kahve servisi ve sertifika fiyata dahildir.


Bilgi & Kayıt

Kurs katılımı hakkında bilgi almak, size uygun ödeme kolaylıklarını konuşmak ve kayıt yaptırmak için VESTA | Vestiyer Akademi ile irtibat kurulabilir:

0212 481 02 20 / Elif Taman Dilek

*Kaynak: dentiss.com

**Organizasyon ve detaylı bilgi: VESTA|Vestiyer Akademi, vyg.com.tr