Soma'ya Yardım Zamanı!

May 15, 2014 - 19:05
Sep 12, 2023 - 12:26
 0  54
Soma'ya Yardım Zamanı!

Öncelikle Soma'da evini geçindirmek için karın tokluğuna çalışan ve vefat eden tüm emekçilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz; hala göçük altında olanların da bir an önce sağ salim kurtarılmalarını umut ediyoruz.

Şimdi bir yandan geride kalan acılı ailelerine de yardım vakti...Hamile eşlerden tutun da okulda okuyan ve kırtasiye malzemesi bile olmayan çocuklar için...
Kurulan yardım dernekleri ve açılan yardım hesapları hakkında herkesin aklında soru işaretleri var. Vereceğimiz birkaç liranın değil de yardımın oraya ulaşıp ulaşmayacağının derdindeyiz birçoğumuz. 

Tabi ki yerine gidip, ortamı görerek ihtiyaç sahiplerini belirleyebilmek en güzeli; ama siz de yardım etmek istiyorsanız ve Soma'ya gidemeyecek durumdaysanız yardım dernekleri araştırmaya başlamışsınızdır bile.

Türkiye Barolar Birliği de yardım için kampanya başlatmış durumda. Eğer siz de hala karar veremediyseniz güvenilir olduğunu düşündüğümüz bu yardım kampanyasını araştırabilirsiniz.

tbbsoma.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sizin de güvenli olduğunu düşündüğünüz yardım kampanyaları varsa bunları twitter hesabımızdan haberin altına yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Tüm milletimizin başı sağolsun.