TDB İle Petrol Ofisi Arasında Sözleşme: Dişhekimlerine Anında İndirim Uygulanacak

Feb 7, 2014 - 16:36
Oct 4, 2023 - 13:27
 0  70
TDB İle Petrol Ofisi Arasında Sözleşme: Dişhekimlerine Anında İndirim Uygulanacak

Bunun için meslektaşlarımızın aşağıdaki prosedürü tamamlayarak sisteme dahil olmaları gerekmektedir.

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ

***

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ İLE POAŞ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN SÖZLEŞME UYARINCA SİSTEME GİREBİLMEK İÇİN TAMAMLANACAK PROSEDÜR

POSİTİVE CARD

Birliğimize bir dağıtım maliyeti olmaması için özel logolu kart istenmemiş, o yüzden de meslektaşlarımız isterlerse hali hazırda kullandıkları Positive Card’larını kullanmaya devam edebilecek, kartı bulunmayanlar Petrol Ofisi istasyonlarından yeni bir “Positive Card” kart alabileceklerdir.

CEP TELEFONU İLE ŞİFRE TEMİNİ

Positive Card Şifrenizi kısa mesaj ile öğrenmek için AKTIF ve bir boşluk bırakarak 16 haneli Positive Card numarasını, tekrar bir boşluktan sonra AD ve SOYAD yazıp 7627’ye kısa mesaj gönderiniz.

POAŞ İNTERNET SAYFASINDAN; KURUMSAL BAŞVURU

Positive Card avantajlarından yararlanmak için aşağıdaki adımları izleyerek başvurunuzu yapmanız gerekmektedir.

www.positivecardkurumsal.com.tr veya www.positivecardkurumsal.com adresine giriniz.Kurumsal Başvuru kısmındaki “Kurum kodu” bölümüne, TDB için verilmiş özel şifreyi; tv28ezqh yazıp, “Kullanım şartlarını okudum ve kabul ediyorum” kutucuğunu işaretleyiniz. Giriş ekranına, Positive Card numaranızı ve kart şifrenizi giriniz. Açılan başvuru formundaki kişisel bilgiler alanını doldurunuz. Bu alanda girilen cep telefonu numaranıza bir doğrulama kodu gelecektir. Cep telefonunuza gelen şifreyi ekrana girip, DEVAM butonuna basılacaktır.

Onaylama ekranın görüntülenmesi ile başvuru işleminiz sonuçlanmış olacaktır.

*Kaynak: TDB