Temel Ve İleri Seviye İmplantoloji Eğitimleri

Dec 24, 2014 - 18:59
Oct 7, 2023 - 16:54
 0  107
Temel Ve İleri Seviye İmplantoloji Eğitimleri
  •  İmplantoloji Temel Eğitimi

    Tarih: 27 Şubat - 1 Mart 2015,

    Yer: İstanbul

    İmplant uygulamaya başlamak isteyen dişhekimlerinin bilgilerini tazelemek, güncellemek, güçlendirmek ve sistematize etmek suretiyle, onlara bütüncül bir bakış açısı kazandırmak ve implant uygulamaya yeterli bilgi, beceri, özgüven ve cesaretle başlamalarına yardımcı olmak.

    Eğitmenlerin, uzun yıllar zarfında edindikleri deneyimlere dayanarak hazırladığı teorik anlatımlar, pratik uygulamalarla zenginleştirililiyor. Üç gün sürecek olan İmplantoloji Temel Eğitimi, katılımcı diş hekimlerinin bilgilerini güncellemek, güçlendirmek ve sistematize etmek suretiyle, onlara bütüncül bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

    Katılım Ücreti

    İlk 10 Kişi: 950 TL

    11. Kişiden İtibaren: 1.200 TL

  • İleri Seviye Cerrahi ve İmplantoloji Eğitimi

    Tarih: 17 - 19 Nisan 2015,

    Yer: İstanbul

    İmplant uygulama konusunda temel bilgi ve becerisi bulunan, halihazırda kliniğinde (sık yahut seyrek) implant hastası kabul eden ve uygulayan diş hekimlerine yönelik hazırlanmış bir eğitim.

    İmplant uygulama konusundaki bilgi ve becerisini bir üst seviyeye taşımak isteyen diş hekimlerinin bilgilerini tazelemek, güncellemek ve güçlendirmek suretiyle, onlara greft materyalleri, greftleme teknikleri ve sinüs yükseltme konularında doyurucu bilgiler veriliyor.

    Böylece ileri vakalara geçiş noktasında yeterli bilgi, beceri, özgüven ve cesareti kazanmalarına destek olunuyor.

    Katılım Ücreti

    İlk 10 Kişi: 950 TL

    11. Kişiden İtibaren: 1.200 TL

 

*Detaylı bilgi için: www.vyg.com.tr